17/8/10

Μαγικό ραβδί ?

Χθες έγινε η επίσημη παρουσίαση του νέου προπονητή Ντούσαν Ίβκοβιτς και των δυο βοηθών του. Όπως διαβάζουμε στον αθλητικό τύπο, ο "Σοφός" μίλησε για όλους και για όλα, για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της ομάδας, αναφέρθηκε ονομαστικά σε κάποιους παίχτες όπως ο Παπανικολάου και ο Σλούκας, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην περίπτωση του Παναγιώτη Βασιλόπουλου και για το πρόβλημα που αντιμετωπιζει.

Ωστόσο, εκεί που πραγματικά "τάραξε" τα νερά, ήταν στην παρακάτω δήλωση :

"Έχουμε καλό υλικό, το επαναλαμβάνω. Αν παρουσιαστεί ένας παίκτης, που θα κάνει τη διαφορά σίγουρα θα ασχοληθούμε, αλλά προς το παρόν δεν βλέπω κάτι τέτοιο. Οι εφημερίδες μπορούν να γράφουν για τον Ρούντι Φερνάντεζ. Κι εγώ μπορώ να λέω για τον Ρούντι. Η αλήθεια, όμως, είναι πως αυτή τη στιγμή δεν βλέπω κάποιον άλλο παίκτη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να εμφανιστεί στο μέλλον. Από την ομάδα είχα διαπιστώσει ότι έλειπε ένας κλασικός σουτέρ γι αυτό πήραμε τον Κέσελι, που είναι ένας πολύ καλός σουτέρ και θα μας βοηθήσει στο συγκεκριμένο τομέα του παιχνιδιού".

Σέβομαι, και εκτιμώ τον κο. Ιβκοβιτς τόσο για το έργο του στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ αλλά και στον Ολυμπιακό ειδικότερα, ωστόσο θεωρώ πως το υπάρχον ροστερ ειναι ελλιπέστατο και πως ο "Ντούντα" θα πρέπει να συμβουλευτεί εκ νέου τους συνεργάτες του για να κάνουν τουλάχιστον 2 μεταγραφές ακόμη...

Εκτός, κι αν σκοπεύει να δώσει περισσότερο χρόνο στον Σλούκα στη θέση "1" και αξιοποίησει καλύτερα από τους προηγούμενους προπονητές της ομαδας, τον Έρτσεγκ και τον Παπανικολάου, πράγμα που μονο δεδομένο δεν μπορεί να θεωρηθεί, σύμφωνα με τις χθεσινές του δηλώσεις.

Απλά, θα πρέπει να αποδεχτούμε όλοι μας, πως για τα επόμενα χρόνια δεν θα δουμε τίτλο... εκτός κι αν ο "Σοφός" κρατά μαγικό ραβδί...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου