5/9/10

Ένα μέτρο - εννιά σταθμά!

Τελικά, οι τιμωρίες που επιβάλλονται σε αθλητικά σωματεία στη χώρα μας, είναι καθρέφτης και της κοινωνίας μας κατ'επέκταση.
Στην Ελλάδα, αν έχεις καλό δικηγόρο, λογιστή και παπά, μπορείς να γλιτώσεις ακόμα και το χειρότερο έγκλημα κι ας είσαι ένοχος. Από ένα μικρό παραθυράκι ή καλύτερα από μια μπαλκονόπορτα πέρασε και η τιμωρία των εννιά αγωνιστικών χωρίς κόσμο για τον Ολυμπιακό συν τα 111.000 σαν χρηματικό πρόστιμο.

Οι φίλτατοι πράσινοι, επιμένουν και για αφαίρεση βαθμών επειδή φέτος θυμήθηκαν ότι πρέπει να εφαρμόζεται το γράμμα του νόμου. Ενώ το 2006 στο ΟΑΚΑ για παράδειγμα, που έφαγαν 3 αγωνιστικές και ο Πανοραμίξ του Εφετείου τις μετέτρεψε σε 1 έγιναν όλα σύμφωνα με ακριβοδίκαια κριτήρια. Ευτυχώς που ζουν ακόμα ο Αργυρόπουλος και ο Μπάρλος.
Μπορούν άραγε οι Αγγελόπουλοι να προσφύγουν στο ΣτΕ για διαφυγόντα κέρδη από μια ποινή που έχει απώτερο στόχο να τους "απογοητεύσει" ώστε να απομακρυνθούν από τα κοινά και ειδικότερα από τον μπασκετικό Ολυμπιακό;

Κάτι τελευταίο που αφορά την Εθνική μας και συγκεκριμένα το Διαμαντίδη. Ο οποίος, δήλωσε ότι αποχωρεί από την Εθνική. Μια ερώτηση που απευθύνεται στο Διαμαντίδη λοιπόν: Πώς νιώθεις τώρα Δημητράκη, που σου στερούν τη νίκη οι διαιτητές ενώ σαν ομάδα (Εθνική Ελλάδας) έχεις πραγματοποιήσει την καλύτερή σου εμφάνιση τα τελευταία χρόνια απέναντι στην αντίπαλη ομάδα (Ισπανία); Ο Βασιλακόπουλος ήταν αντιπαθής στους Γαλλο-Ισπανούς από την εποχή της FIBA Europe προεδρίας του. Πόσο περισσότερο τώρα που είναι ένα τίποτα... Παλιά χάναμε από Σέρβους εξαιτίας του Στάνκοβιτς. Πλέον χάνουμε από Ισπανούς εξαιτίας του Μπερτομέου. Περαστικά μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου