4/9/10

Τσάμπα και βερεσέ...

...καθόμαστε όλοι και ασχολούμαστε για τις "βόμβες" που περιμένουμε να σκάσουν στο ΣΕΦ από τους Αγγελόπουλους... η βόμβα που έσκασε χθες το μεσημέρι στην ΚΑΕ τα έκανε όλα γυαλιά-καρφιά... Αναφέρομαι φυσικά, στην ποινή των 9 (εννιά, nine, neuf, neun) που επιβλήθηκε στην ομάδα μας για τα επεισόδια του τέταρτου τελικού στο ΣΕΦ τον περασμένο Ιούνιο.

Όπως έχω ξαναγράψει σε διάφορα κόκκινα forums, το παιχνίδι παίζεται εκτός παρκέ εδώ και πολλά χρόνια... Αν δεν γίνουν "μεταγραφές" στα εξωγηπεδικά, το πράσινο σύστημα θα συνεχίσει να κάνει ότι θέλει χωρίς έλεγχο και χωρίς την παραμικρή τιμωρία. Ακόμα και ο Λεμπρόν να έρθει στον Ολυμπιακό, αν θέλει το σάπιο σύστημα, πάλι ο παο θα σηκώσει τα πρωταθλήματα. Απλά και ξεκθάρα ειναι τα πράγματα, αρκεί να ανοίξουμε τα μάτια μας λίγο περισσότερο (κι' άλλο;;;;;;)

Η ποινή που επιβλήθηκε στην ομάδα μας θα ήταν σωστή αν :

α. Τα περασμένα χρόνια είχε τιμωρηθεί παραδειγματικά ο παο για τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ.. μην ξεχνάμε πως μέχρι και πυροβολισμοί είχαν πέσει προς τον πάγκο της ομάδας μας... Μέχρι και υποβιβασμό προβλέπει ο κανονισμός.... αλλά η ποινή για τον παο ήταν 1 αγωνιστική, στην οποία έγινε έφεση και ...αθωώθηκαν... !

β. Είχαν τιμωρηθεί με αφαίρεση άδειας ασκήσεως επαγγέλματος όλοι οι διαιτητές που αποδεδειγμένα αλλοίωσαν παιχνίδια, πρωταθλήματα, κύπελλα κλπ κλπ υπέρ των αντιπάλων του Ολυμπιακού.

γ. Είχε τιμωρηθεί με φυλάκιση έστω και ένας συλληφθέντας για επεισόδια σε διάφορα γήπεδα της χώρας

δ. Είχε τιμωρηθεί έστω και μια αθλητικό-φυλλάδα, πράσινη, κόκκινη ή κίτρινη, που με τα πρωτοσέλιδά τους "καθοδηγούν" τα "πρόβατα" και τους ωθούν σε πράξεις βίας.

Τότε, ναι, η ποινή των 9 αγωνιστικών για τα όσα έγιναν θα ήταν σωστή.

ΥΓ. Ντροπή στο πράσινο παρακράτος του μπασκετ που η ανακοίνωση βγήκε μολις μια ημέρα πριν το κρίσιμο παιχνίδι της ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ομάδας στο μουντομπάσκετ με τους Ισπανούς. Φαίνεται, κάποιοι δεν σέβονται την προσπάθεια των διεθνών... Δυστυχώς, κύριε Καζλάουσκας, δεν είναι μόνο οι μεγαλο-αθλητικο-δημοσιογράφοι που σπέρνουν διχώνοια ανάμεσα σε παίχτες που φορούν κόκκινες και πράσινες φανέλες... είναι και το ίδιο το σύστημα που ανάβει το φιτίλι... Ας μην ξεχνάμε, πως αν δεν υπήρχε η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ το '86 και το '87, εμείς τώρα απλά δεν θα ασχολούμασταν με το σπόρ... Σεβασμός !

ΥΓ2. Κάποτε, παρέδωσα στους Αφούς μέσω επιστολής, τα δύο εισιτήρια διαρκείας που είχα, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τα επεισόδια στο ΣΕΦ, σε ένα παιχνίδι με τον ΠΑΟ (πρόπερσι που χάσαμε το πλεονέκτημα έδρας με το ... με το φαουλ - λέι απ του Παπαλουκά που δεν δόθηκε ποτέ). Απάντηση δεν έλαβα ποτέ. Αν, αυτή την κίνηση την κάνουμε όλοι μαζί, ίσως οι Αφοί να ασχοληθούν και να θωρακίσουν την ομάδα μας τόσο από το πράσινο σύστημα, όσο και από τους κάφρους που πάνε στο γήπεδο μόνο και μόνο για να τα σπάσουν.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος5/9/10, 1:13 π.μ.

    αποχωρηση τωρα απο Α1!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άραγε τι θα γινόταν αν οι Αφοί έκαναν πράξη την απειλή τους για αποχώρηση απο το πρωτάθλημα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή