4/6/11

Ίση μεταχείριση κ.Ντούντα μας!


Κάτι δεν πάει καλά κύριε Ίβκοβιτς!
Όχι βέβαια στην αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας ή παικτών που ο προπονητής της ομάδας μας επέλεξε. Αυτά έχουν ήδη αναφερθεί και θα ξαναγραφούν. Ανησυχητικά σημάδια που έχουν κάνει την εμφάνισή τους εδώ και καιρό, αλλά κανένας δεν ασχολείται ουσιαστικά. Θα τα γράψω απλά και γρήγορα.

Υπάρχουν εξωαγωνιστικά παραπτώματα παικτών της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού. Δεν είναι κάτι καινούργιο αυτό βέβαια για τους γνώστες. Όχι βέβαια ακραίες καταστάσεις όπως ακουγόταν τις προηγούμενες χρονιές με άλλους προπονητές.

Το πρόβλημα είναι άλλο όμως. Ότι γενικότερα οι τιμωρίες και οι κυρώσεις που επιβάλλονται στη δεύτερη Ίβκοβιτς εποχή του Ολυμπιακού, εφαρμόζονται μονόπλευρα. Τιμωρούνται με πάγκο ή απομάκρυνση από την ομάδα (βλέπε Μπουρούσης) οι Έλληνες (Μπουρούσης, Παπαλουκάς, Πελεκάνος) και οι κοινοτικοί (Νίλσεν, Χαλπερίν) χωρίς απαραίτητα να ξενυχτάνε ή να πίνουν αλλά επειδή δεν "ανταποκρίνονται" αγωνιστικά στον Ντούντα, ενώ οι Σέρβοι δεν κουνιούνται από τη θέση τους.

Ο Έρτσεγκ ήταν λίγο στην καραντίνα στην αρχή της σεζόν αλλά έχει επανέλθει εδώ και καιρό. Ο Κέσελ μπήκε επιτέλους στο ράφι γιατί δεν προσφέρει απολύτως τίποτα. Ο χειρότερος όλων όμως, αγωνιστικά (δεν ακολουθεί κανένα σύστημα, αντιδρά, διαμαρτύρεται, αποτελεί τη μαύρη τρύπα της άμυνας, καθυστερεί τις επιθέσεις και την ανάπτυξη των συστημάτων) και εξωαγωνιστικά (είναι τεμπέλης, αποφεύγει τις προπονήσεις, καπνίζει και πίνει σαν άλλος Πάσπαλι και φέρεται σαν να μη σέβεται κανέναν) βάση της αξίας του είναι ο Τεόντοσιτς.
Κι ο Ντούντα όχι μόνο δεν τον αγγίζει, αλλά ούτε καν τον βάζει σε καλούπι!

Είναι απαράδεκτο κύριε Ίβκοβιτς να μένει ο Μπουρούσαρος ένα μήνα εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων με τεράστιο ρίσκο (που τελικά τότε δεν κόστισε στην ομάδα) και να μην μένει εκτός ούτε καν για μισό αγώνα ο Μίλος που είναι υπεύθυνος για πολλές προκλητικές συμπεριφορές απέναντι στους πράσινους, αγωνιστική αναρχία στον επιθετικό τομέα και αγωνιστική αδιαφορία στην άμυνα, με αποτέλεσμα τον αποσυντονισμό της αγωνιστικής ταυτότητας της ομάδας κατά τη διάρκεια των κρισιμότερων αγώνων της χρονιάς!

Μας κατέκτησε ένα Κύπελλο (που στην ουσία μας το έδωσαν ο Μπουρούσης κι ο Μαυροκεφαλίδης με την απόδοσή τους) και θα μας στερήσει με την αγωνιστική συμπεριφορά του και το χαρακτήρα του, το Πρωτάθλημα;
Δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο. Θα τα ξαναπούμε σύντομα.


υ.γ. Είχα δει και φωτογραφία μετά τον τελικό του κυπέλλου, με 4 Ερυθρόλευκους στα μπουζούκια. Πολύ πρόωρος ο πανηγυρισμός σας βρε παλικάρια δε νομίζετε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου